آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی

 مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه

  • ماهیچه با استخوان گوسفندی :3 عدد
  • پیاز خلالی شده :2 عدد
  • سیر رنده شده :3 حبه
  • برگ مو :3 عدد
  • پودر پاپریکا :1 ق چ
  • فلفل سیاه :نصف ق چ
  • جوز هندی :نصف ق چ
  • زعفران دم کرده :3 ق غ
  • نمک :به میزان لازم

باقالی پلو

نحوه درست کردن باقلا پلو با ماهیچه

  • شنبه ۲۸ دی ۹۸

مواد لازم برای شامی ماهی

ماهی جنوب :4 تکه متوسط
سیر :3 حبه 
زنجبیل :30  گرم
پیاز متوسط :2 عدد
پودر زیره :6 قاشق مرباخوری
ادویه کاری :4 قاشق چایخوری
نمک و روغن و زردچوبه و فلفل سیاه :به میزان لازم
فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری
تخم مرغ :یک عدد 
سرکه :4 قاشق غذاخوری

  • چهارشنبه ۲۵ دی ۹۸

طرز تهیه کامل “سالاد الویه” با طعمی بی نظیر و دلچسپ

مواد لازم برای درست کردن سالاد الویه
سیب زمینی :800 گرم
تخم مرغ آب پز :  4 عدد
خیار شور :  300 گرم
نخود سبز :نصف قوطی کنسرو
آب لیمو :  4 الی 5 قاشق
سینه مرغ :1 عدد
روغن زیتون :2 الی 3 قاشق
سس مایونز :یک شیشه کوچک
نمک و فلفل :به میزان لازم
هویج ، گوجه فرنگی و جعفری برای تزیین
طرز تهیه سالاد الویه جا افتاده و خوشمزه
سینه مرغ را با به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب می پزیم . سیب زمینی ها را هم در یک ظرف دیگر به همراه کمی نمک و آب می پزیم.

  • سه شنبه ۲۴ دی ۹۸

آموزش آشپزی و طبخ تارت بادام و توت شکلاتی

مواد لازم برای تهیه تارت بادام و توت شکلاتی

ویفر شکلاتی ۲۴ عدد
کره ۵ قاشق غذا خوری
شکلات ۱۷۰ گرم
خامه ۱۱۵ گرم
رازبری ۳ سبد کوچک
مربای رازبری ۲ قاشق غذا خوری
عرق آلبالو ۲ قاشق چایخوری
بادام به مقدار لازم

Image result for ‫تارت بادام و توت شکلاتی‬‎

  • دوشنبه ۲۳ دی ۹۸

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس :

  • تخم مرغ :1 عدد
  • شیر :1/2 پیمانه
  • آرد :1/5 پیمانه
  • روغن مایع:1 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
  • وانیل :1/4 قاشق چای خوری
  • نی چوبی :چند عدد

*مواد داخل شیرینی :

  • پودر بادام :1 پیمانه
  • پودر قند :نصف  پیمانه
  • گلاب : 2 قاشق غذاخوری
  • هل :1 قاشق چای خوری
  • شربت بار :به مقدار لازم

Image result for ‫ساق عروس‬‎

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

  • پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸

طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی ویژه

چند روش برای درست کردن استانبولی پلو

استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است.طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.

گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم

برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی:سه کیلو

پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری

روغن :100 تا 150گرم

نمک و فلفل :به مقدار کافی

Image result for ‫استانبولی پلو‬‎

  • يكشنبه ۱۵ دی ۹۸