مواد لازم برای تهیه حلوای خرما :
خرما : 511 گرم
آرد گندم : 151 گرم
روغن مایع : 121 گرم یا کره 211 گرم
زعفران دم کرده :1 قاشق مربا خوری
گلاب : 2 قاشق سوپخوری
پودر بادام : 1 قاشق سوپخوری
پودر پسته : 1 قاشق سوپخوری
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی
- طرز تهیه آلبالو پلو با کوفته قلقلی
- طرز تهیه همبرگر سوخاری لذیذ و خانگی مثل حرفه ای ها!
طرز تهیه حلوای خرما :
آرد را دو تا 3 بار الک کنید و بعد در روغن گرم شده تفت دهید . مدام هم بزنید تا رنگ آرد به قهوه ای برسد.
خرما ها را از هسته جدا کنید و به همراه زعفران و گلاب به آرد در حال تفت دادن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند ، حلوا را از روی حرارت بردارید تا حلوا کمی خنک شود .
بعد حلوا را در سینی مورد نظرتان بریزید و با پودر پسته و بادام به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید .
نکات تکمیلی در مورد حلوای خرما
حلوای خرما جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوای خرما را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
خواص حلوای خرما
هر خرما شامل حدود 20 کالری هستند و حاوی 2٫8 میلی گرم کلسیم و 5 گرم کربوهیدرات میباشند. خرما نیز غنی از آنتی اکسیدان ها است، تانن ها مهمترین آنها است این تانن ها از آسیب سلولی جلوگیری می کند و در برابر التهاب محافظت می کند. در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را می کشد.
خواص ، فواید و مزایای سلامتی خرما:
بسیاری از مزایای سلامتی خوردن خرما عبارتند از:تسکین یبوست، تنظیم سطح کلسترول، اختلالات روده، مشکلات قلبی، کم خونی و اختلالات جنسی.
منبع : حلوای خرما سایت نمناک