طرز تهیه کامل “سالاد الویه” با طعمی بی نظیر و دلچسپ

مواد لازم برای درست کردن سالاد الویه
سیب زمینی :800 گرم
تخم مرغ آب پز :  4 عدد
خیار شور :  300 گرم
نخود سبز :نصف قوطی کنسرو
آب لیمو :  4 الی 5 قاشق
سینه مرغ :1 عدد
روغن زیتون :2 الی 3 قاشق
سس مایونز :یک شیشه کوچک
نمک و فلفل :به میزان لازم
هویج ، گوجه فرنگی و جعفری برای تزیین
طرز تهیه سالاد الویه جا افتاده و خوشمزه
سینه مرغ را با به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب می پزیم . سیب زمینی ها را هم در یک ظرف دیگر به همراه کمی نمک و آب می پزیم.

 

مرحله پخت سیب زمینی و تخم در تهیه ی سالاد الویه
بخاطر اینکه پوست سیب زمینی ها در حال پخت ترک نخورد به آن کمی نمک میزنیم .بعد از اینکه مرغ , سیب زمینی و تخم مرغ ها پختند میتوانید آنها را به صورت نگینی یا با رنده خرد کنید.

البته بهتر است جداگانه هر کدام را در ظرفی خرد کنید.سعی کنید سیب زمینی ها را تا گرم هستند رنده کنید.و وقتی سرد شدند سس سالاد را که شامل(مایونز ، روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک و فلفل ) است با سیب زمینی ها مخلوط کنید تا خوشمزه تر شود.

 

خرد کردن خیارشور ها برای سالا الویه
خیار شورها را هم خرد میکنیم و به همراه مرغ خرد شده ، تخم مرغ و نخود فرنگی به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط میکنیم.

 

میزان نمک در سالاد الویه
سالاد اولویه ما آمادست فقط باید دقت کنید که نمک موجود در آن زیاد نشود چون در پخت هر کدام از این مواد از نمک استفاده شد. برای تزیین سالاد هم میتوانید مقداری از سس را روی سالاد بکشید تا سطح آن صاف و صیغلی شود و بعد با گوجه فرنگی یا انواع سبزیجات و هویج آن را تزیین کنید.

 

 چگونه سالاد الویه را تزئین کنیم ؟

نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد الویه :
برای اینکه بوی خامی نخود سبز گرفته شود بهتر است آن را قبل از استفاده در سالاد تفت دهید.
مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید  تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطرتر شدن سالاد میشود.


وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید 8 ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینی ها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزه تر میشود و هم  اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.
مقدار سس مایونز را نصف کنید و با ماست مخلوط کنید تا هم خوشمزه تر شود و هم رژیمی تر.
 سالاد را در ظرفی در بسته بریزید و یا روی آن را با سلفون بپوشانید.
برای اینکه مواد راحت تر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کم کم در مواد بریزید.
هویج را با مقداری عسل و شکر بخار پز کنید تا خوشمزه تر شود.
آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیر تر میکند. 
بجای سس میتوانید از  روغن زیتون بیشتری استفاده کنید
برای اینکه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد . در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
استفاده ز کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد. 
 خیارشور ها را قبل ازاضافه کردن در سالاد ابتدا بشوید و بعد نگینی خردکنید و در سبدی بریزید تا هم آب آن کاملا گرفته شود و هم باعث نشود سالاد آب نیندازد و طعم سالاد را بد کند.


سالاد الیویه یا الیویه (به روسی: салат Оливье، برگرفته از فرانسوی: Salade Olivier) سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود. این سالاد در ایران به «سالاد الیویه» و «سالاد الویه» و در اروپا و آمریکای لاتین به «سالاد روسی» معروف است.این سالاد در سدهٔ نوزدهم میلادی توسط لوسین الیویه، سرآشپز بلژیکیِ فرانسوی‌تبارِ «رستوران اِرمیتاژ» در مسکو ابداع شد و به‌تدریج در کشور روسیه، کشورهای اروپایی، و بسیاری دیگر از کشورهای جهان طرفداران زیادی پیدا کرد. این سالاد سال‌هاست که به‌عنوان یکی از اقلام اصلیِ شام شب سال نو در روسیه و کشورهای شوروی سابق قلمداد می‌شود.

 

منبع: cook121

  • سه شنبه ۲۴ دی ۹۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی