کیک شیفون

مواد لازم :
آرد : یک و نیم پیمانه معادل ۲۲۵ گرم
شکر : یک پیمانه معادل ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : چهار عدد
شیر : یک چهارم پیمانه معادل ۶۰ گرم
روغن مایع : یک چهارم پیمانه معادل ۵۰ گرم
وانیل : یک هشتم ق چ
بکینگ پودر : یک ق س


دستور تهیه :
ابتدا زرده و سفیده هارو جدا میکنیم.
سفیده رو کمی میزنیم نصف شکر رو اضافه میکنیم و سفید رو فرم میدیم.
به زرده ها وانیل و مابقی شکر رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
روغن و شیر رو به زرده ها اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید.
آروم آروم زرده رو به سفیده اضافه کنید و با لیسک بزنید.
آرد رو سه بار الک کنید و تو چند مرحله به موادتون اضافه کنید.
بکینگ پودر رو هم روی مواد الک کنید.
یک پینچ نمک اضافه کنید.
با لیسک بزنید.
موادتون رو داخل قالب بریزید و به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صدو هشتاد تو طبقه وسط فر بپزید.

نکات :

۱.زمانی که نصف شکر رو وسط کار به سفیده ها اضافه میکنید خیلی راحت فرم میگیره.
۲.زمان فرم گرفتن سفیده بستگی به قدرت همزنتون داره.
۳.از هر قالبی خواستین میتونید استفاده کنید من از کمربندی استفاده کردم
۴.اگه از قالب کمربندی استفاده کردید اول دور کیک رو با چاقو ببرید و سپس کمربند رو جدا کنید.
۵.برای استفاده از قالب کمربندی زیرشو کاغذ روغنی بندازید.
۶.استفاده از نمک به خاطر بالابردن کیفیت آرد هست.

 

منبع: tcoook

  • دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۹
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی