مواد لازم برای شامی ماهی

ماهی جنوب :4 تکه متوسط
سیر :3 حبه 
زنجبیل :30  گرم
پیاز متوسط :2 عدد
پودر زیره :6 قاشق مرباخوری
ادویه کاری :4 قاشق چایخوری
نمک و روغن و زردچوبه و فلفل سیاه :به میزان لازم
فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری
تخم مرغ :یک عدد 
سرکه :4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شامی ماهی
تکه های ماهی را در ظرفی داخل فر به همراه نصف لیوان آب در حرارت 220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا کامل بپزد.
ماهی ها وقتی سرد شد، خارهایش را جدا و ریز خرد کنید.

در رنگارنگ98 همراه ما باشید

پیاز را خیلی ریز خرد کنید و داخل ماهی بریزید.
سیر و زنجبیل له شده به همراه بقیه ادویه ها و تخم مرغ را به ماهی اضافه کنید، خوب هم بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. می شود برای این شامی از قسمت دم ماهی یا قسمت هایی که خوردنش سخت است، استفاده کرد. 
به جای فر می تواند ماهی ها را داخل تابه دربسته به همراه نصف لیوان آب بپزید. دلیل انتخاب فر این است که بوی بد ماهی به مشام نمی رسد

 

منبع: kamoon95

  • چهارشنبه ۲۵ دی ۹۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی