طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوب‌ترین دسر ایتالیا را خودتان درست کنید!

با انواع پاناکوتا آشنا شوید

پاناکوتا انواع مختلفی دارد. احتمالاً تنوع پاناکوتاها به طرز تهیه آن برمی‌گردد؛ همان‌طور که گفتیم، طرز تهیه دسر پاناکوتا مانند اغلب دسرها بسیار ساده است و همین ویژگی این امکان را به شما می‌دهد که شما بتوانید پاناکوتای دلخواه خودتان را با طعم‌های مختلف درست کنید. مواد اولیه مورد نیاز پایه برای انواع مختلف پاناکوتا هم تقریباً یکسان است؛ شما فقط برای به‌دست‌آوردن طعم دلخواه‌تان طعم‌دهنده‌ی اضافی را به آن اضافه خواهید کرد.

پاناکوتا انار
پاناکوتا انار

مواد اولیه‌ی لازم برای طرز تهیه دسر پاناکوتا برای ۲ نفر

  • شیر: یک پیمانه
  • خامه‌ی صبحانه: یک پیمانه
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر یا پودر قند: دوسوم پیمانه
  • آب‌جوش: یک‌دوم لیوان
  • پودر ژله‌ی انار: یک بسته
  • پودر ژله‌ی توت‌فرنگی: یک بسته
  • میوه‌ی فریزشده: یک بسته
  • موز: یک عدد
  • شکلات رنده‌شده: نصف لیوان
  • نسکافه: نصف قاشق چایخوری (یک شات اسپرسو)

 
پاناکوتا قهوه

طرز تهیه پاناکوتا قهوه

  • ژلاتین را با آبجوش مخلوط کنید و هم بزنید که یکدست شود؛ می‌توانید این کار را با روش بن‌ماری انجام دهید.
  • خامه و شکر و شیر را در ظرفی بریزید و روی شعله‌ی ملایم، بدون اینکه بجوشد هم بزنید.
  • وقتی مخلوط خامه و شکر و شیر داغ شد، وانیل را هم به آن اضافه کنید.
  • مایه را داخل یخچال بگذارید که خنک شود.
  • پودر نسکافه را با آبجوش و ژلاتین مخلوط کنید و هم بزنید که شفاف شود. بهتر است برای این کار از یک شات قهوه اسپرسو استفاده کنید.
  • ژله‌ی نسکافه را روی پاناکوتا بریزید و برای چهار تا پنج ساعت در یخچال نگه دارید.
 
پاناکوتا با سس میوه

طرز تهیه پاناکوتا با سس میوه

  • شیر و خامه را درون ظرفی بریزید و هم بزنید که حل شود.
  • شکر و پودر ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید که در مایه حل شوند. مواظب باشید که مایه نجوشد.
  • وانیل را به مایه اضافه کنید.
  • پاناکوتا را داخل ظرف سرو بریزید و در یخچال بگذارید که سرد شود.
  • مخلوط میوه‌ی موردنظرتان را در فریزر بگذارید که یخ بزند؛ سپس با پودر قند آن را داخل میکسر بریزید. سس میوه را روی پاناکوتا بریزید و سرو کنید.
 
پاناکوتا شکلات

طرز تهیه پاناکوتا شکلات

  • پودر ژلاتین را با مقداری شیر مخلوط کنید و به‌روش بن‌ماری آن را حل کنید.
  • باقی شیر را به‌همراه شکر و خامه به پودر ژلاتین اضافه کنید و روی شعله‌ی ملایم حرارت دهید که شکر حل شود.
  • بعد از حل‌شدن شکر، شکلات رنده‌شده را داخل مایه‌ی داغ‌شده بریزید و بعد از اندکی، هم بزنید که دسر رنگ شکلاتی پیدا کند.
  • پاناکوتا را داخل ظرف سرو بریزید و برای چهار تا پنج ساعت در یخچال نگه دارید که فرم بگیرد.

 در رنگارنگ98 همراه ما باشید

پاناکوتا توت فرنگی

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

  • پودر ژلاتین را با آبجوش مخلوط کنید و هم بزنید که شفاف شود؛ می‌توانید از روش بن‌ماری هم استفاده کنید.
  • شکر و شیر و خامه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید که مواد غلیظ شود.
  • مایه‌ی ژلاتین و وانیل را را به شکر و شیر و خامه‌ی غلیظ‌شده اضافه کنید و خوب هم بزنید که یکدست شود.
  • ژله‌ی توت‌فرنگی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
  • چند تکه توت‌فرنگی روی پاناکوتا قرار دهید و سپس ژله‌ی توت‌فرنگی را روی آن بریزید.
  • طرز تهیه دسر پاناکوتا موزی
  • خامه و شیر را روی شعله متوسط قرار دهید و اندکی هم بزنید که مخلوط شود.
  • موزها را خرد کنید و به مایه اضافه کنید.
  • بعد از اندکی جوشیدن، شکر را در چند مرتبه اضافه کنید؛ شکر را یک‌مرتبه اضافه نکنید.
  • بعد از حل‌شدن شکر ظرف را از روی حرارت بردارید.
  • ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آبجوش در ظرفی کوچک بریزید و هم بزنید که شفاف شود.
  • ژلاتین را به مایه اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • مایه را داخل ظرف سرو بریزید و برای چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید.
 
پاناکوتا انار

طرز تهیه پاناکوتا انار

  • پودر ژلاتین را در ظرفی مناسب داخل شیر سرد بریزید.
  • ظرف را روی کتری در حال جوش قرار دهید و در آن را بگذارید که به‌روش بنماری، یکنواخت شود.
  • خامه و شکر را در قابلمه کوچک روی حرارت کم، بدون اینکه بجوشد، گرم کنید.
  • به‌محض اینکه جوش‌های ریز در کنار خامه و شکر پیدا شد، قابلمه را از روی شعله بردارید.
  • شیر مخلوط با پودر ژلاتین را به‌همراه وانیل به خامه و شکر اضافه کنید.
  • مایه را خوب مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید.
  • ظرف را داخل یخچال بگذارید که سرد شود.
  • ژله‌ی انار را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید و بگذارید که سرد شود؛ همچنین می‌توانید از روش بن‌ماری هم استفاده کنید.
  • دانه‌های انار را روی پاناکوتا بریزید و ژله را روی آن اضافه کنید.
  • پاناکوتای انار را برای چهار تا پنج ساعت در یخچال بگذارید که سرد شود و شکل بگیرد.

منبع: اسنپ فود

  • سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی