طرز تهیه سس پستو
یکی از مهمترین اجزایی که باعث خوشمزه تر شدن خیلی از غذاها میشه سس اون غذاست در واقع میشه گفت اگه سس خوشمزه ای داشته باشیم میتونیم مطمئن باشیم که در نهایت غذای لذیذی هم خواهیم داشت. در این مطلب هم طرز تهیه یه سس ایتالیایی رو بهتون میگم که کاربرد های زیادی در انواع پاستا، پیتزا و ساندویج ها داره … امیدوارم تهیه اش کنین و ازش لذت ببریند.
مواد لازم برای سس پستو
- برگ ریحان 500 گرم
- پنیر پارمزان 150 گرم
- مغز گردو(بادام زمینی،بادام هندی،پسته) 100 گرم
- سیر تازه 3 الی 4 حبه
- روغن زیتون 1 پیمانه
- آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سس پستو
ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بگذارید تا بو داده شود و طلایی رنگ شود.
بعد دانه ها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم تا خنک شود.
سپس دانه ها را با پنیر ، سیر ،ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند
و اگر هم دوست داشته باشید دانه های کاج مثل کرانچی شود میتوانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلو گیری کنید.
روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا یکدست شود.
این سس را میتوانید به مدت 3 روز در یخچال نگهدارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید.
نکته:
اگر سس سفت شد بههیچعنوان آب اضافه نکنید چون طعم سس برمیگردد. اگر میخواهید سس را برای غذا بکار ببرید، میتوانید دور مخلوطکن را بیشتر کنید.اگر هم دوست داشتید دانههای گردو یا ریحان بیشتر حس شود مخلوطکن را روی دور کم بزارید برای مدت یک دقیقه.