آموزش آشپزی و طبخ تارت بادام و توت شکلاتی

مواد لازم برای تهیه تارت بادام و توت شکلاتی

ویفر شکلاتی ۲۴ عدد
کره ۵ قاشق غذا خوری
شکلات ۱۷۰ گرم
خامه ۱۱۵ گرم
رازبری ۳ سبد کوچک
مربای رازبری ۲ قاشق غذا خوری
عرق آلبالو ۲ قاشق چایخوری
بادام به مقدار لازم

Image result for ‫تارت بادام و توت شکلاتی‬‎

طرز تهیه تارت بادام و توت شکلاتی

  • فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
    بیسکوییت و ۵ قاشق غذاخوری کره را با هم داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا آغشته به کره شود.
  • مخلوط را داخل قالب ۲۲٫ ۵ سانتیمتری بریزید و به قالب فشار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد بگذارید کاملا خنک شود.
  • شکلات را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. خامه را داخل یک قابلمه کوچک به جوش آورید. خامه را روی شکلات بریزید و یک دقیقه صبر کنید سپس هم بزنید تا شکلات آب شده و یکدست شود. مخلوط را روی تارت بریزید و بگذارید تارت به مدت ۴ ساعت الی یک روز خنک شود.
  • رازبری ها را روی تارت بچینید. مربای رازبری و عرق آلبالو را داخل قابلمه کوچک گرم کنید و آرام هم بزنید و با فرچه روی رازبری ها بمالید. بادام ها را دور تا دور لبه تارت پخش کنید و بعد تارت را خنک سرو کنید.

در رنگارنگ98 همراه ما باشید

منبع:ashpazi.ir24.org

  • دوشنبه ۲۳ دی ۹۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی