طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

مواد لازم برای کباب تابه ای

  • گوشت چرخ کرده:500 گرم
  • فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
  • گوجه فرنگی :3 عدد
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
  • پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
  • سیب زمینی  حلقه شده :2 عدد
  • پیاز  رنده شده :1 عدد
  • پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
  • گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
  • نمک :به میزان لازم

طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، قلقل و زرد چوبه ورز میدهیم . آنقدر ورز میدهیم تا کاملا به خورد هم بروند.

کباب تابه ای خوشمزه

مرحله سرخ کردن مواد اولیه کباب تابه ای

در یک تابه مقداری روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را با حرارت بالا تفت میدهیم.ادویه پایریکا را هم به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر تفت میدهیم .سپس نصف پیمانه آب جوش اضافه میکنیم و در کنار آب جوش گرد لیمو و زعفران را مخلوط کرده و بعد از یک جوش کوچک این سس از روی حرارت برمیداریم.

آموزش کباب تابه ای

چگونه کباب تابه ای فوق العاده خوشمزه درست کنیم ؟

گوشت های ورز داده شده را به اندازه و حالت دلخواه خود فرم دهید و در تابه روغن با حرارت ملایم رو به بالا سرخ کنید.

دستور کباب کوبیده

دستور تهیه کباب تابه ای

دو طرف گوشت را سرخ کنید تا گوشت آب بیندازد و بعد از سرخ شدن دو طرف گوشت ها ،گوجه فرنگی های حلقه ای برش زده و فلفل دلمه ای ها و نیز سیب زمینی ها را در تابه، کنار گوشت ها میچینیم .. کمی نمک روی سیب زمینی ها میپاشیم و سس گوجه ای که آماه کرده بودیم روی آنها میریزیم .

کباب تابه ای فوق العاده خوشمزه

بهترین کباب تابه ای را درست کنید ! 

در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم همه مواد با حرارت پایین به مدت نیم ساعت بپزند و جا بیفتند.پس از نیم ساعت کباب تابه ای ما آماده سرو است.که میتوانید در کنار سبزیجات با برنج یا نان نوش جان کنید.

 پخت کباب در خانه

طرز تهیه کامل کباب تابه ای در خانه با روشی خوشمزه

ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای:

  1. برای تهیه کباب تابه ای بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند استفاده کنید.
  2. همچنین مقدار چربی گوشت باید متعادل باشد ، اگر چربی گوشت بیش ازاندازه باشد ، موقع پخت کباب تابه ای ، اندازه و سایز کباب دیگیکوچک می شود و کباب تابه ای جمع می شود.
  3. همچنین اگر مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.
  4. برای لذیذتر شدن کباب تابه ای پیشنهاد می کنیم به موادگوشت آن مقداری گلپر نیز اضافه کنید که البته کاملاً سلیقه ای است ولی  حتماً یکبار آن را امتحان کنید .
  5. برای معطر شدن کباب می توانید روی کباب تابه ای خود یک قالب کره را خردکنید.
  6. در کباب تابه ای از تخم مرغ استفاده نکنید. این امر باعث سفت شدن کباب شما می شود.
  7. دقت کنید برای طبخ کباب تابه ای، بهتر است کباب ها با حرارت بسیار کم پخته شوند. 
  8. اگر مایه شما رقیق شد به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی بزنید.
  9. حتما آب پیاز را پس از رنده کردن بگیرید.
  10. برای جلوگیری از وا رفتن کبابها آنها را خوب ورز داده و در روغن بسیار داغ سرخ کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد کباب تابه ای

کباب تابه ای جزو انواع کباب میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کباب تابه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

منبع: میهن بلاگ

  • يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی