کلوچه‌های کدو تنبل بدون نیاز به پخت

این کلوچه خوشمزه بسیار مقوی است.به جای اینکه آن را با شکرهای فرآوری شده شیرین کنید، می‌توانید از خرما استفاده کنید. برای طعم بخشیدن به آن بهتر است از وانیل، دارچین و نارگیل استفاده نمایید. مطمئن شوید که از تکه‌های نارگیل شیرین نشده استفاده می‌کنید. اگر نارگیل شما شیرین شده باشد، شکر بیشتری وارد بدن شما می‌شود.

زمان آماده سازی و پخت: کمتر از ۱۵ دقیقه

۱۲ کلوچه

کلوچه‌های کدو تنبل بدون نیاز به پخت

مواد لازم:

  • یک پیمانه خرما
  • سه چهارم پیمانه پوره کدوتنبل
  • یک دوم پیمانه روغن نارگیل ذوب شده
  • کمی وانیل
  • دو قاشق چایخوری دارچین
  • یک دوم قاشق چایخوری زنجبیل تازه
  • یک دوم قاشق چایخوری جوز هندی
  • دو پیمانه تکه نارگیل شیرین نشده
  • کمی نمک

در رنگارنگ98 همراه ما باشید

  • چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸

طرز تهیه سس پستو خانگی

طرز تهیه سس پستو

یکی از مهمترین اجزایی که باعث خوشمزه تر شدن خیلی از غذاها میشه سس اون غذاست در واقع میشه گفت اگه سس خوشمزه ای داشته باشیم میتونیم مطمئن باشیم که در نهایت غذای لذیذی هم خواهیم داشت. در این مطلب هم طرز تهیه یه سس ایتالیایی رو بهتون میگم که کاربرد های زیادی در انواع پاستا، پیتزا و ساندویج ها داره … امیدوارم تهیه اش کنین و ازش لذت ببریند.

Image result for ‫سس پستو‬‎

مواد لازم برای سس پستو

      • برگ ریحان 500 گرم
      • پنیر پارمزان 150 گرم
      • مغز گردو(بادام زمینی،بادام هندی،پسته) 100 گرم
      • سیر تازه 3 الی 4 حبه
      • روغن زیتون 1 پیمانه
      • آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
      • نمک به مقدار لازم
      • فلفل سیاه به مقدار لازم

  • شنبه ۱۶ آذر ۹۸

طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوب‌ترین دسر ایتالیا را خودتان درست کنید!

با انواع پاناکوتا آشنا شوید

پاناکوتا انواع مختلفی دارد. احتمالاً تنوع پاناکوتاها به طرز تهیه آن برمی‌گردد؛ همان‌طور که گفتیم، طرز تهیه دسر پاناکوتا مانند اغلب دسرها بسیار ساده است و همین ویژگی این امکان را به شما می‌دهد که شما بتوانید پاناکوتای دلخواه خودتان را با طعم‌های مختلف درست کنید. مواد اولیه مورد نیاز پایه برای انواع مختلف پاناکوتا هم تقریباً یکسان است؛ شما فقط برای به‌دست‌آوردن طعم دلخواه‌تان طعم‌دهنده‌ی اضافی را به آن اضافه خواهید کرد.

پاناکوتا انار
پاناکوتا انار

مواد اولیه‌ی لازم برای طرز تهیه دسر پاناکوتا برای ۲ نفر

  • شیر: یک پیمانه
  • خامه‌ی صبحانه: یک پیمانه
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر یا پودر قند: دوسوم پیمانه
  • آب‌جوش: یک‌دوم لیوان
  • پودر ژله‌ی انار: یک بسته
  • پودر ژله‌ی توت‌فرنگی: یک بسته
  • میوه‌ی فریزشده: یک بسته
  • موز: یک عدد
  • شکلات رنده‌شده: نصف لیوان
  • نسکافه: نصف قاشق چایخوری (یک شات اسپرسو)

  • سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ؛ ته دیگی متفاوت و خوشمزه

۱. طرز تهیه ته دیگ بال مرغ

مواد لازم( برای ۴ الی ۵ نفر)
برنج ۳ پیمانه 
بال مرغ ۱ کیلو گرم 
پیاز ۱ عدد
زعفران، آبلیمو و روغن به میزان لازم
نمک، فلفل به میزان لازم
 جعفری یا لیمو ترش یا زرشک (دلخواه) کمی برای تزئین

زمان لازم برای آماده ساز و پخت ۲ ساعت

 

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ

  • يكشنبه ۱۰ آذر ۹۸

۱۵ راز برای درست کردن یک سس خوش طعم

دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه‌فرنگی، مادر تمام سس‌ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیل‌دهنده و کم و زیاد کردن برخی طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌هایشان می‌توان انواع و اقسام سس‌ها را تهیه کرد. پس پایه آموزش سس‌ها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نکته‌هایی توجه کرد:

Image result for ‫خوشمزه تر کردن سس ها‬‎

  • شنبه ۹ آذر ۹۸