این کلوچه خوشمزه بسیار مقوی است.به جای اینکه آن را با شکرهای فرآوری شده شیرین کنید، میتوانید از خرما استفاده کنید. برای طعم بخشیدن به آن بهتر است از وانیل، دارچین و نارگیل استفاده نمایید. مطمئن شوید که از تکههای نارگیل شیرین نشده استفاده میکنید. اگر نارگیل شما شیرین شده باشد، شکر بیشتری وارد بدن شما میشود.
زمان آماده سازی و پخت: کمتر از ۱۵ دقیقه
۱۲ کلوچه
مواد لازم:
- یک پیمانه خرما
- سه چهارم پیمانه پوره کدوتنبل
- یک دوم پیمانه روغن نارگیل ذوب شده
- کمی وانیل
- دو قاشق چایخوری دارچین
- یک دوم قاشق چایخوری زنجبیل تازه
- یک دوم قاشق چایخوری جوز هندی
- دو پیمانه تکه نارگیل شیرین نشده
- کمی نمک
در رنگارنگ98 همراه ما باشید