این کلوچه خوشمزه بسیار مقوی است.به جای اینکه آن را با شکرهای فرآوری شده شیرین کنید، میتوانید از خرما استفاده کنید. برای طعم بخشیدن به آن بهتر است از وانیل، دارچین و نارگیل استفاده نمایید. مطمئن شوید که از تکههای نارگیل شیرین نشده استفاده میکنید. اگر نارگیل شما شیرین شده باشد، شکر بیشتری وارد بدن شما میشود.
زمان آماده سازی و پخت: کمتر از ۱۵ دقیقه
۱۲ کلوچه
مواد لازم:
- یک پیمانه خرما
- سه چهارم پیمانه پوره کدوتنبل
- یک دوم پیمانه روغن نارگیل ذوب شده
- کمی وانیل
- دو قاشق چایخوری دارچین
- یک دوم قاشق چایخوری زنجبیل تازه
- یک دوم قاشق چایخوری جوز هندی
- دو پیمانه تکه نارگیل شیرین نشده
- کمی نمک
در رنگارنگ98 همراه ما باشید
دستور تهیه:
- خرماها را در یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و روی آن آب بریزید.
- به مدت یک الی دو دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا خرماها کمی نرم شود.
- سپس خرما را به همراه کدوتنبل، روغن نارگیل، وانیل، دارچین، زنجبیل، جوز هندی ونمک داخل غذاساز بریزید و آن را کامل مخلوط نمایید تا به شکل پوره در بیاید.
- تکههای نارگیل را نیز اضافه کنید و دوباره مخلوط نمایید.
- از مواد آماده شده بردارید و در ظرف مخصوص کلوچه بریزید.
- به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.
- در نهایت داخل یک ظرف محکم و بدون هوا نگهداری نمایید.
منبع: اینفو