آلبالو پلو:
اگر علاقمند به تهیه غذای خوشمزه و لذیذ آلبالو پلو هستید ما برای شما دستور طبخ آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده را در نظر گرفته ایم. با ما همراه ما باشید.
مواد لازم آلبالو پلو
برنج ۴ لیوان
آلبالو پاک شده نیم کیلو
شکر ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده حدود نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون و زعفران و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
خلال پسته برای تزئین
طرز تهیه آلبالو پلو
آلبالوها رو بشورید و هسته آنها را بگیرید و شکر را روی آنها ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و ده دقیقه با هم بجوشند اگر دوست داشتین مقدار شکر را بسته به میل خودتون میتونید کم یا زیاد کنید.ده دقیقه بعد از به جوش آمدن آلبالوها آنها را از روی حرارت بردارید تا رنگشان تیره نشود از صافی رد کنید و شربتش رو دوباره روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و غلیظ شود.
همچنین بخوانید:
کوفته ها رو درست میکنیم بعد سرخشون میکنیم.
برنج رو با آب جوش نیم پز میکنیم و آبکش میکنیم و ته قابلمه کمی روغن میریزیم وبسته به میل خودمون سیب زمینی یا نان لواش قرار میدیم بعد لایه لایه برنج و آلبالوهایی که از صافی رد شده رو قرار میدیم و مقدار کمی روغن روش میریزیم و یکی دو قاشق از شربت آلبالوها روش میریزیم ودمکنی را میذاریم تا دم بکشه،بهتره مقداری از آلبالوها را برای تزئین نگه داریم، در آخر آلبالوپلو را در دیس کشیده و با برنج زعفرانی و برنجی که با شربت آلبالوها صورتی شده و کوفته قلقلیها و خلال پسته که در یک قاشق روغن تفت داده شده تزئین میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد آلبالو پلو
آلبالو پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
آلبالو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : namnak