مواد لازم برای تهیه تارت بادام و توت شکلاتی | |
---|---|
ویفر شکلاتی | ۲۴ عدد |
کره | ۵ قاشق غذا خوری |
شکلات | ۱۷۰ گرم |
خامه | ۱۱۵ گرم |
رازبری | ۳ سبد کوچک |
مربای رازبری | ۲ قاشق غذا خوری |
عرق آلبالو | ۲ قاشق چایخوری |
بادام | به مقدار لازم |
طرز تهیه تارت بادام و توت شکلاتی
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
بیسکوییت و ۵ قاشق غذاخوری کره را با هم داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا آغشته به کره شود. - مخلوط را داخل قالب ۲۲٫ ۵ سانتیمتری بریزید و به قالب فشار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد بگذارید کاملا خنک شود.
- شکلات را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. خامه را داخل یک قابلمه کوچک به جوش آورید. خامه را روی شکلات بریزید و یک دقیقه صبر کنید سپس هم بزنید تا شکلات آب شده و یکدست شود. مخلوط را روی تارت بریزید و بگذارید تارت به مدت ۴ ساعت الی یک روز خنک شود.
- رازبری ها را روی تارت بچینید. مربای رازبری و عرق آلبالو را داخل قابلمه کوچک گرم کنید و آرام هم بزنید و با فرچه روی رازبری ها بمالید. بادام ها را دور تا دور لبه تارت پخش کنید و بعد تارت را خنک سرو کنید.
در رنگارنگ98 همراه ما باشید
منبع:ashpazi.ir24.org